Bestuur & Leden

De vereniging IUNCTIO wordt bestuurd door een groepje leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Arnhem. Het huidige bestuur bestaat uit vier leerlingen, uit klas vijf en zes:

 

 • Hero
  Hero Assessor

  Hallo, ik ben Hero en ik zit in de vijfde klas. Ik werk in IUNCTIO als Assessor. Ik ben lid geworden van IUNCTIO omdat ik graag mensen help en ervan houd evenementen te organiseren, met als doel een positieve invloed op de educatieve ontwikkeling van leerlingen te hebben. Ik ben benieuwd naar de komende tijd hier op school en welke veranderingen wij als IUNCTIO in die periode kunnen realiseren. Ik hoop dat we in ieder geval meer ruimte kunnen geven aan de leerlingen in de volgende jaren en dat daardoor de zelfstandigheid, en daardoor ook de individuele ontwikkeling van de leerling, vergroot wordt.

 • Aleksandra
  Aleksandra Assessor

  Heyhoi, ik ben Aleksandra en neem de taak van de assessor aan in IUNCTIO. Al sinds de eerste klas ben ik betrokken bij de school in de vorm van buitenschoolse activiteiten en commissies en daarom ben ik heel erg fanatiek als het gaat over onderwijs. Zo zijn onderwijsvernieuwingen, projecten en het organiseren van evenementen dingen waar ik van hou en mijn moeite in steek. Ik wil ook nog de stemmen van de SGA-leerlingen betrekken en laten zien dat zij degene zijn die het verschil kunnen maken als het gaat over onderwijsvernieuwing. Als laatste hoop ik een goede hulp te worden bij projecten en met ondersteunen van jullie ideeën. Ik hoop heel wat te bereiken met het IUNCTIO bestuur en daar een goede toevoeging bij te zijn.

 • Koen
  Koen Quaestor

  Heyhey, ik ben Koen Geurtsen, ik ben de quaestor van IUNCTIO en ik heb geen motivatie voor school. Dat is gelijk ook de reden dat ik IUNCTIO zit: omdat ik denk dat het allemaal op een betere manier kan, waarbij het leren efficiënter gaat, zodat ik meer tijd kan besteden aan wat ik echt leuk vind. Ik denk dat IUNCTIO een organisatie is die daar in een belangrijke rol speelt en daarom zit ik in het bestuur!

 • Alba
  Alba Praesens

  Heyhey! Ik ben Alba en ik ben praesens van IUNCTIO. Ik vind het altijd leuk om dingen te organiseren en om na te denken over ons onderwijs. Dat kan ik combineren met IUNCTIO en je kan me dus ook altijd wel wat zien doen voor IUNCTIO. Ik hoop mijn laatste jaar op het SGA ervoor te zorgen dat onderwijs nog leuker en leerzamer wordt. Ik kan niet wachten om te zien wat we nog allemaal met IUNCTIO gaan doen!

   

 • Joriaan
  Joriaan Abactis

  Mijn naam is Joriaan Collombon en ik zal de rol van Abactis van IUNCTIO vervullen. Zelf zit ik in klas 5 van ons prachtige Gymnasium en ook ik ben zelf de tegen de beperkingen van het onderwijssysteem aangelopen. Zo vind ik het erg jammer dat er naast het ‘verplichte lesmateriaal’ weinig tijd/mogelijkheid is voor andere zaken om bijvoorbeeld eigen interessante zaken met betrekking tot de lesstof te onderzoeken of om er simpelweg dieper in te gaan voor degene die dat willen. Verder vind ik dat er naast het gewone curriculum weinig mogelijkheden tot ontwikkeling zijn. Zo biedt de school geen Chinees aan, geen informatica etc. De mogelijkheden die er wel zijn voor extra ontwikkeling is vaak maar voor een klein groepje leerlingen weggelegd. Ook dit betreur ik aangezien ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen zich zo goed mogelijk moet kunnen ontwikkelen. Kortom laten we met zijn allen het niet alleen beter maar ook leuker maken!

Leden

Een vereniging is uiteraard niets zonder haar leden, wat ook voor IUNCTIO zeker van kracht is. IUNCTIO kent twee soorten leden, afhankelijk van de rol die een lid speelt:

– Projectleden: dit zijn de leden die via de vereniging, op eigen initiatief, een project hebben opgestart. Via de steun die zij daarvoor ontvangen, zijn zij verbonden aan IUNCTIO.

– (Organisatie)leden: Dit zijn de leden die het bestuur helpen met de uitvoering en organisatie van de ideeën uit de pijler ‘evenementorganisatie’. Zij versterken het IUNCTIO team en helpen daarmee het voortbestaan van de vereniging.

Ben jij een leerling van het Stedelijk Gymnasium Arnhem en zou jij graag een rol willen spelen binnen IUNCTIO of een project op willen starten? Kijk dan hoe jij dit kan doen bij Projectondersteuning & Evenementorganisatie

Neem Contact Met Ons Op

We zijn op dit moment niet in de buurt. Maar je kan hieronder contact met ons opnemen, wij reageren zo snel mogelijk!

Not readable? Change text. captcha txt