Kennis!

Op 18 december organiseren wij een kennismakingsmiddag! Dit is een middag waarop jij kennis kan maken met IUNCTIO en kan kijken wat jij zou kunnen doen binnen deze organisatie.

We beginnen de middag met een korte intro, zodat je zeker weet wat IUNCTIO is en wat we deze middag gaan doen. Daarna spelen we een spel genaamd Over de Streep, waarbij we stellingen over het onderwijs bespreken en een interessant gesprek beginnen. Wij leggen dan uit wat we nu doen met IUNCTIO en waar wij nog mensen nodig hebben! Opvolgend is een moment waarop jij kan kijken wat je binnen IUNCTIO kan doen en kan je met het bestuur al jouw idee├źn bespreken en ontwikkelen.

Dit alles is onder genot van een lekker hapje en wat fris! We beloven er een leuke middag van te maken, waarbij je vooral in contact kan komen met de organisatie. Je kan uiteraard al je vragen stellen aan het bestuur en de leden!

Kan je niet voor de gehele tijd aanwezig zijn? Maak je geen zorgen! Je mag altijd nog aanhaken of juist eerder weg.

Lijkt dit je een gezellige middag? Mail ons via informatie@iunctio.nl, stuur een DM via instagram (@iunctiosga) of app een van de bestuursleden!

We hopen je 18 december te zien!